21 december 2022

 

Lilian Regeer van Kind In Praktijk vroeg mij: 'Wil je dit jaar weer een wenskaart voor onze relaties ontwerpen. Dit keer een fijne feestdagen'.

 

september 2022

 

Een van de schetsen voor Vitality@Sea ....

17 december 2021

 

Lilian Regeer van Kind In Praktijk vroeg mij: 'Wil je ook dit jaar weer een kerstkaart ontwerpen voor onze cliënten, relaties, gemeenten, huisartsen en consulenten? Iets in dezelfde toon en toch anders'. 

6 maart 2021

 

Céryla van Cee Concept Holistic Beauty & Balance vroeg mij: 'Wil je een certificaat op A4 formaat ontwerpen voor de deelnemers aan onze Masterclass Inner Flow?' 

8 december 2020

 

Lilian Regeer van Kind In Praktijk vroeg mij: 'Wil je dit jaar een kerstkaart ontwerpen die we, zowel gedrukt per post als digitaal in onze nieuwsbrief, naar onze cliënten, relaties, gemeenten, huisartsen en consulenten kunnen sturen?' 

4 juni 2020

 

Met liefde heb ik de visuals gemaakt voor het Persoonlijk Loopbaan- en Ontwikkelplan. Net nieuw op de Mobiliteitsbank, een inspirerend werkboek voor rijksmedewerkers die zelf actief aan de slag gaan en willen investeren in hun eigen loopbaan en ontwikkeling.

16 mei 2020

 

Via via had Hester gezien dat ik subtiele versiering maakte op medische klompen. Of ik voor haar ook een persoonlijke creatie wilde maken? Natuurlijk wil ik dat! Zij kocht een nieuw zwart paar, gaf haar wensen aan mij door en zo ontstond 'stay healthy'. 

28 maart 2020

 

In het Erasmus MC werden klompen beschildert door Tattoo Bob. Madelon vroeg mij eind maart een subtiele versiering te maken op haar medische klompen. 'Ik ben niet zo van de tattoos. Meer van Caro.' 

24 februari 2020

 

I carry your heart

 

Lynn vroeg aan mij of ik voor haar een speciaal geschenk wilde maken.

Een persoonlijk met de hand geschreven geschenk. We bespraken rustig samen haar wensen. Naar aanleiding daarvan maakte ik eerst diverse schetsen en verwerkte daarin ook een dierbaar stukje handgeschreven tekst.

 

Tussentijds hield ik haar op de hoogte, door regelmatig foto's van het creatief werk te delen. Op deze wijze kon zij stap voor stap zien wat er achter de schermen gebeurde met haar kunstwerk. Eerst in het klein schetsend, later in het groot geschreven. Een kunstwerk van handgeschreven woorden op mooi papier in een zelf uitgekozen lijst voor aan de muur. Het moment dat ik haar het overhandigde bleek een ontroerend ogenblik. 

23 april 2019

 

'Hi Caro, heb jij  felicitatie kaarten in je assortiment? Ik wil graag onze cliënten een kaart sturen voor hun verjaardag.'

 

Van de ene vraag kwam een andere en zo ontstonden 2 eigen KIP felicitatiekaarten.

 

De 'Gefeli' kaart voor jongeren van Kind In Praktijk.

23 april 2019

 

'Hi Caro, heb jij  felicitatie kaarten in je assortiment? Ik wil graag onze cliënten een kaart sturen voor hun verjaardag.'

 

Van de ene vraag kwam een andere vraag en zo ontstond ook een tweede eigen KIP felicitatiekaarten.

 

De 'circle', met gouden kipje in het midden, voor volwassenen van Kind In Praktijk.

26 maart 2017

 

This is your life | The Holstee Manifesto

Deze tekst schreef ik op de wand in het huis van Agnes.

 

Het Holstee Manifesto is oorspronkelijk een missie statement van de oprichters van het bedrijf Holstee. In een toekomstige brief aan zichzelf schreven de drie oprichters wat ze verwachtten van hun nieuwe bedrijf en meer in algemene zin wat ze verwachtten van het leven. Deze missie bleek zo inspirerend dat het wereldwijd miljoenen keren is gedeeld en bekeken.

19 oktober 2016

 

Tijdens het handletteren bij Forever Young werd ik, met een smile op mijn gezicht, op de foto gezet. 

23 september 2016

 

Have a great hair day

schreef ik op glas bij Miranda van Kniplokaal 't Knijppie. 

20 september 2016

 

'Flowers can't solve all problems - but they're a great start.'

schreef ik op glas bij Marcel van Fairflorist Delft.