Springen met je ogen open

Wanneer sprong jij in het 'diepe'? Is er iets wat je nog uitstelt maar waar je regelmatig van denkt, zal ik het gaan doen ....zal ik ervoor gaan ... springen? 

Doe het met je ogen open.

 

En ja, dat moment kan best heel spannend zijn.

 

Zo'n Pippi ogenblik 'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.' ik kan je er meerdere beschrijven.

 

Eentje dan: vorig jaar ging ik met mijn jongste in 'De Baron' ja, je hebt er misschien wel 's over gehoord, een van DE attracties in De Efteling. Ik ben niet zo'n held, maar ik dacht ook: 'Kom op, als hij het kan.. Én wat leuk dat hij het aan mij vraagt om dit samen te doen.' Ik had expres niet alles tot in den treure uitgezocht, ingelezen etc. Yay, ik ging ervoor. Toen ik t zag, slikte ik een aantal keer, ik had A gezegd dus wilde ik ook B zeggen. Hoe toff samen met mijn zoon. Slik, dit ging recht naar beneden in een vrije val. Eerst deed ik mn ogen dicht en later deed ik ze (af en toe) open. Je kunt er van alles over horen, lezen, berekenen, maar het écht beleven dat is toch wel iets anders. Vooral het gezicht van hem vond ik fantastisch. We deden het samen.

 

Ik kan je nog meer voorbeelden geven van mijn 'springen met ogen open' die ik heb gedaan of die er aan staan te komen ;). Ik ben ook benieuwd naar die van jou. Waar ga jij, deze maand of binnenkort, voor?