Wat past écht bij je?

De 4e maand van het jaar, April, komt van het Latijnse woord 'aperire' wat openen betekent.

 

De MakeMyDayCalendar heeft bovenaan de zin:

Wat past écht bij je?

 

Als je dichterbij jouw antwoord wilt komen, kijk dan eens naar je dagelijkse ervaring. Onderzoek, verken, ga schatgraven en stel jezelf (en anderen om jou heen) diverse vragen:

 

Wat geeft je energie in je (vrijwilligers)werk? wat vind je leuk? wat deed je goed? waar kan jij mee bezig zijn en dat je de tijd vergeet? wat is voor jou werkelijk zinvol? wat is betekenisvol? aan wie of waaraan wil je graag meer aandacht geven?

 

Sta aan het einde van je (werk)dag eens stil en vraag je zelf wat wél jou past. Je kunt er anders naar gaan leren kijken door dagelijks een kleine tekening te maken of in een woord/zin te vangen wat echt wél bij je past.  

 

Wil je je reactie delen? Ik zie, hoor graag van je.