G r a t e f u l

A grateful heart is a magnet for miracles

 

Grateful, in het Nederlands betekent dankbaar.

Een mooi en waardevol woord.

 

Sta je dagelijks bewust stil bij waar jij dankbaar voor bent?

 

Ik geloof erin dat als je regelmatig een ogenblik aandacht besteed aan gratefullness je jezelf verrijkt. Wil je daar eens bewuster mee omgaan? Schrijf, teken deze maand iedere dag een woord of zin wat jou dankbaar maakt. Waar ben je die dag blij mee? Wat vond je echt leuk, mooi, aangenaam, wat was een klein geluksmoment of waar kijk je met een goed gevoel op terug?

 

Als je daar iedere dag een moment bij stil staat, daar oprecht aandacht aan geeft dan train je in mijn beleving positiviteit en zal je gaandeweg een verschil gaan ervaren. Ik geloof erin dat geluk binnenin zit.

 

Alles wat je aandacht geeft, groeit. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0